perjantai 2. toukokuuta 2014

Osa 1. Oi, Armaani

Dodiin, elikkäs heippa hei ja tervetuloa legacy Tuulivirran pariin!
Ruusiloille tosiaan kävi niinkin kusisesti, että Kaupunkikämppä-lisäri päätti ottaa lopputilin ja peli suostui toimimaan vasta poistettuani sen, mutta koska Kaupunkikämppä oli se lisäosa millä pelasin, kaikki pelitallennukset hävisivät bittiavaruuteen.
Olin toki muistanut ottaa ainakin kerran sukupolvessa Ruusiloista varmuuskopion koneelleni ja muistitikulle, mutta tällä kertaa kävi niin, että viimeisin varmuuskopio oli otettu niin kauan sitten, että Kaapo ja Nuutti olivat siinä yhä taaperoita ja siitä olisi luonnollisesti ollut hankala lähteä pelaamaan peliä tarinan mukaisesti eteenpäin niin, että kaikki Kaapon lapset olisivat syntyneet samannäköisinä jne.
Ironista muuten, että tuosta sukupolvesta olin juuri silloin menossa ottamaan varmuuskopiota, kun peli päätti ottaa lopputilin.

Mutta, ei siitä sen enempää, päästän teidän nyt uuden legacyni pariin c: --->

___________________________________________________________________

 photo kerttu1.png

Tässäpä teille Kerttu Tuulivirta, Tuulivirran kunniakkaan suvun esiäiti. Kerttu on tosiaan tällainen pohjoismaiset geenit omaava viehättävä pisamanaama.

 photo kerttu2.png

Kertulle tärkeintä elämässä on perhe ja hän haluaisikin perustaa suuren sellaisen. Hänen suurin unelmansa on, että kuusi hänen lapsistaan menisi naimisiin.
Mutta ensin hänen pitäisi tottakai löytää mies, joka olisi ahkera työntekijä ja hyvä kuntoinen, mutta jolla ei olisi muokatut hiukset.

 photo kerttu3.png

Kerttu juuri muuttanut Leutolaaksoon etsimään parempaa elämää. Leutolaakso tunnettiin rauhallisena maalaiskylänä ja juuri sellaisista Kerttu piti. Hän oli itsekin kotoisin pienestä kylästä Kaunialan lähettyviltä, mutta oli kyllästynyt siihen asuttuaan siellä koko elämänsä.

 photo kerttu4.png

Koska Kertun perhe oli melkoisen köyhä ja lapsia oli Kertun lisäksi kuusi, Kerttu sai mukaansa vain hyvin vähän rahaa uutta elämäänsä varten. Rahat riittivät kuitenkin pienen tönön rakentamiseen. Ei Kerttu tällä hetkellä oikeastaan parempaa tarvinnutkaan, olihan hän vielä yhden hengen talous. Vessaan tosin olisi mukava saada seinät.

 photo kerttu5.png

Kerttu löysi pian pihaltaan sanomalehden ja alkoi tutkiskella Leutolaakson vapaita työpaikkoja. Mikään vaihtoehdoista ei oikeastaan kuulostanut Kertun korvaan sellaiselta, mistä hän haluaisi rakentaa itselleen uran, mutta raha oli tiukassa. Niimpä hän päätti ottaa vastaan työn lakiuralta arkistonhoitajana. Kerttu oli aina ollut hyvä asioiden järjestelemisessä ja piti hän lukemisestakin kovasti.

 photo kerttu6.png

Työt olivat silti päivältä alkaneet jo, mutta ahkerana työntekijänä Kerttu päätti silti lähteä tutustumaan uuteen työpaikkaansa. Mitä omistautumista!

 photo kerttu7.png

Ylennystä ei vielä herunut, mutta sai Kerttu sentään uuden kaverin, jonka raahasi kotiinkin asti. Kerttu tiesi, että ystävät olisivat tärkeitä ylennyksiä ajatellen, ja niitä Kerttu tavoitteli.

 photo kerttu8.png

Oli heillä kahdella ainakin jotain yhteistä: molemmat tykkäsivät juoruilla heidän pomostaan.
"Siis ei kai?! Miten tyhmä se oikein on!"

 photo kerttu9.png

Kanervan lähdettyä puhelin soi. Kerttu jo luuli, että Kanerva soitti kertoakseen, että unohti Kertun luo jotain, mutta luurista kuuluikin möreä miesääni.
"Moi, kuulin että oot uusi Leutolaaksossa, haluaisitko lähteä Stadiin mun kanssa?", mies kysyi.

 photo kerttu11.png

Kerttu oli niin hämmentynyt, ettei muistanut edes miehen nimeä kysyä, vaan vastasi vaan suoraan myöntävästi. Olihan se mukavaa välillä päästä pois kotoakin, ettei ihan mökkihöperöksi tule.
Kuitenkin Kertun ehdittyä Stadiin asti ketään ei ollut vastassa. Kerttu oli pettynyt ja ehti jo kirota miehet alimpaan helvettiin, kunnes päätti, että voisi hän yksinkin pitää hauskaa kun hän kerran jo tänne asti oli raahautunut.

 photo kerttu12.png

Kerttu päätyi pelaamaan uhkapelejä. Rahaa ei ollut paljoa, mutta onneksi Kertun pokerinaama oli pettämätön (ainakin hänen omasta mielestään).

 photo kerttu13.png

Naistarjontaa tontilla oli vaikka millä mitalla, mutta miehet olivat vähän kinkkisempi juttu.
"Mitä tääkin nyt on olevinaan?", Kerttu voivotteli katsellessaan erään vähemmän viehättävän miehen karaoke-esitystä.

 photo kerttu14.png

Aamun sarastettua tilanne kuitenkin muuttui radikaalisti, kun nämä kaksi kävelivät ovesta sisään. Kerttu mietti pitkään ja tuskaisesti kumman kimppuun kävisi, mutta lopulta hän tuli siihen tulokseen, että tumma ja tulinen vei voiton.

 photo kerttu15.png

Kerttu päätti ottaa heti parhaat keinonsa käyttöön.
"Siis mä en kestä kun sä oot noin kuumah!", hän alkoi parkua teatraalisesti miesraukan silmien edessä. Mies näytti siltä, että ei tiennyt pitäisikö lohduttaa vai paeta.

 photo kerttu16.png

Huomattuaan, ettei vanha kunnon parkumistemppu toiminut odotetusti hän tajusi vaihtaan tavalliseen kanssakäymiseen.
Paljastui, että miehen nimi oli Armas Lampi. Kertun mielestä tämä oli selvä merkki itse Amorilta, sillä heillä molemmilla oli vesi-aiheinen sukunimi.

 photo kerttu17.png

Siinä missä normaalit ihmiset olisivat vaivaantuneet Kertun jutuista, Armas tuntui jopa pitävän niitä hauskoina. Niimpä ei mennyt kauaakaan kun he jo alkoivat varovaisesti flirttailemaan.
"Armas, haluaisitko olla mun armas?"

 photo kerttu18.png

Ensimmäinen suudelmakin tapahtui jo hetken tuntemisen jälkeen, mutta ei tuntunut kumpaakaan haittaavan.
Meno jatkui samanlaisena monta tuntia ja vaikka Kerttua väsytti ja nälkäkin alkoi jo vaivata, ei hän halunnut jättää Armasta.

 photo kerttu19.png

Varmaan siitä väsymyksestä ja liian monesta drinkistä johtuen Kerttu päättikin ottaa ison askeleen koska miksipä ei, olihan Armas selvästi hänen elämänsä mies.
Onneksi hän sattui aina pitämään sormusta mukana ihan varmuuden varalta.

 photo kerttu20.png

"Armas, haluatko tulla miehekseni?", Kerttu kysyi yli-imelällä rakastuneella äänellä. Armas oli hyvin hämmentynyt eikä hetkeen saanut sanaakaan suustaan.

 photo kerttu21.png

Kertun onneksi Armas ei kuitenkaan vieläkään juossut karkuun, vaan laittoi sormuksen sormeensa ja huusi tyttömäisellä äänellä "Kyllä!".
Nyt kun Armas oli selvästi liian kännissä tajutakseen mistään mitään, oli Kertun aika toimia.
"Noniin, ja sitten laitetaan tämä toinenkin. Onko täällä pappia?!", Kerttu mumisi tyytyväisenä ja tyrkkäsi edellisen sormuksen päälle uuden sormuksen ja toisen itselleen.

 photo kerttu22.png

Armas ei tainnut olla onneksi aivan perillä asioista, vaan kuvitteli ilmeisesti naineensa juuri rikkaan naisen. Tai sitten hän vaan oli niin vaatimaton tyyppi, että piti 350 simeleoniakin suurena määränä. No, kyllä se karu totuus paljastuisi kunhan kotiin päästäisiin.

 photo kerttu24.png

"Lälläspöö, sanoit jo tahdon, et voi enää perua!"

 photo kerttu25.png

Kertun sen sijaan kelpaa hymyillä, Armas toi nimittäin 11 000 simeleonia talouteen mukanaan.

 photo kerttu26.png

Seuraavaksi suuntana oli koti, sillä pitäisihän Armaan ulkonäköä muuttaa edes hieman vähemmän ysikyt-lukulaisen näköiseksi.

 photo kerttu27.png

Armaan rahojen ansiosta taloa oli varaa laittaa uuteen kuntoon ja siitä pienestä tönöstä kuoriutuikin asuinkelpoinen talo.

 photo kerttu28.png

Myös Armas sai kokea pienen muodonmuutoksen Kertun painostuksesta. Ei paha, ei paha... Armas muuten työskenteli tällä hetkellä tiede-uralla teoreetikkona ja elämäntoiveena hänellä on tulla hulluksi tiedemieheksi.

 photo kerttu29.png

Eipä unohdeta sitä tosiasiaa, että kyseessä on Kertun ja Armaan hääyö! Jätetään nuori pari rauhaan.

 photo kerttu30.png

Ei mennyt kuin pari tuntia, kun Kerttu jo päätyikin halailemaan vessanpönttöä. Johtuukohan tämä niistä drinkeistä vai äskeisestä petituokiosta? Hmm...

 photo kerttu31.png

Seuraavana päivänä Kertulla oli jo parempi olo ja töissäkin meni niin hyvin, että hänet ylennettiin asianajotoimiston vastaanottovirkailijaksi. Ei laki-uralla oikeastaan ollut edes niin kamalaa, ehkäpä Kerttu jäisikin näihin töihin?

 photo kerttu32.png

Kertun kirjoitellessa illalla päiväkirjaan hän tunsi oudon tunteen vatsassaan. Raskaustestin tehtyään hän tajusi, että vauvahan se siellä tosiaan potki.

 photo kerttu33.png

Myös Armas oli innoissaan uudesta tulokkaasta.
"Me nimetään se Viljo-Kaleviksi ja mä opetan sille kaiken salaliittoteorioista!"

 photo kerttu34.png

Pariskunnan aika kului aikalailla opiskellessa uusia taitoja ylennyksiä varten. Molemmat tähtäsivät urallaan huipulle ja se vaati kovaa työtä ja omistautumista. Jossain välissä Kertun mahakin ehti kasvaa jättimäiseksi.

 photo kerttu35.png

Ironisesti Armas oli silloinkin lukemassa, kun Kertulla alkoi synnytys.
"ARMAS NYT JUMALAUTA SE KIRJA POIS PAIKAT REPEE AU AU AU", Kerttu kiljui hysteerisenä, kun Armas ei liikauttanut eväänsäkään asian eteen.

 photo kerttu36.png

Syntyi suloinen tyttövauva, jolla oli äitinsä ihon- ja silmienväri, mutta hiukset oli peritty selvästi Armaalta. (pään iho näyttää lagaavan tuossa ihonvärissä vauva-iässä, mutta ei anneta sen häiritä)
"Ai, se syntyi jo", Armas totesi hämmentyneenä laskettuaan vihdoin kirjansa alas ja tultuaan auttamaan synnyttämisessä.

 photo kerttu37.png

Pikkutyttö sai nimekseen Karoliina. Hänelle sisustettiin oma huone vanhempien huoneen viereen, johon laitettiin kaksi kehtoa sen varalta, että Karoliina saisi ehkäpä pian pikkusisaruksia.

 photo kerttu38.png

Oho, sepäs oli nopeaa toimintaa.

 photo kerttu39.png

Sattuipa niinkin hassusti, että Armas sattui työskentelemään samassa paikassa sen komean blondin kanssa, jonka iskemistä Kerttu oli ajatellut ennen Armaan paikalle ilmestymistä.
"Kuule, sovitaankos niin, että jonain päivänä sä tulet naimaan jonkun mun suvun jäsenistä?", Armas ehdotti huomattuaan itsekin tuon Vesa-nimisen miekkosen loistavat geenit. Vesa kuitenkin tyytyi tuijottamaan Armasta hämmentyneenä, hänhän olisi jo aikamoinen vanhus siinä vaiheessa, kun Armaan lapsetkaan olisivat aikuis-iässä, lapsenlapsista puhumattakaan.

 photo kerttu40.png

Nopeasta lastenhankintatahdista huolimatta Kerttu oli elämänsä kunnossa ja myös töissä huomattiin se. Niimpä hänet ylennettiin lakiasian sihteeriksi.

 photo kerttu41.png

Vaikka yritys oli kova, Kerttu ei välttämättä ollut mikään maailman asiantuntevin äiti. Kun Karoliinan vaipat olisivat kaivanneet vaihtoa, Kerttu se vaan tunki itkevälle muksulleen tuttipullon suuhun. Mutta ei hätää Kerttu, kyllä se siitä ajan kanssa...

 photo kerttu42.png

Onneksi Karoliina oli suhteellisen helppohoitoinen lapsi ja hänen vauva-aikansa menikin kuin siivillä. Pian juhlittiinkin jo tytön ensimmäisiä synttäreitä.
Kertun mahakin oli kasvanut jo siihen malliin, että pian saataisiin lisääkin tällaisia pikku-ihmeitä tallustelemaan taloon.

 photo kerttu43.png

Tässäpä (haiseva) taapero-Karoliina. Aika paljon äitinsä näköinen, mutta silti hyvin erilainen.

 photo kerttu44.png

Ei tytöltä ainakaan temperamenttia puutu. Saattaa Armaalla ja Kertulla olla kestämistä, kunhan Karoliina teini-ikään asti selviää...

 photo kerttu45.png

Luovana ihmisenä Armas päätti väsätä kasaan Kertusta Tuulivirtojen suvun ensimmäisen perijätaulun.

 photo kerttu46.png

Sillä välin Kerttu päätti viettää laatuaikaa tyttärensä kanssa opettaen tätä puhumaan. Karoliina ei meinannut aluksi millään suostua yhteistyöhön, mutta kyllä lopulta pieniä onnistumisiakin koettiin ja tyttö oppi kuin oppikin puhumaan.

 photo kerttu47.png

Aamulla Kertun synnytys sitten vihdoin alkoi ja vieläpä vasta valmistuneen perijätaulun edessä! Tällä kertaa Armaskin sai jopa raahauduttua paikalle oikeaan aikaan.

 photo kerttu48.png

Syntyi ihonväriä lukuunottamatta siskonsa näköinen poikavauva, joka sai nimekseen Taneli.

 photo kerttu49.png

Taneli pääsi toistaiseksi asumaan samaan huoneeseen Karoliinan kanssa. Pitäisi varmaan tehdä taas pientä remonttia, kunhan rahaa olisi, että Tanelikin saisi oman huoneensa.

___________________________________________________________________

Blergh, siinäpä sellainen ensimmäinen aloitus-osa :) Tällainen melkoisen perus-legacy taas kyseessä, vaikka välillä saattaakin pientä juonenkäännettä eksyä mukaan.
Mutta, mitäpä mieltä olitte? Kommenttia, risuja ja ruusuja, linkityspyyntöjä? c:

12 kommenttia:

 1. Iihhana aloitus! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja totta kai perus sims-meininkiä :D "Hei tapasimme tunti sitten ja nyt on jo vauva masussa. Miten olis häät?" ja "Ei ole varaa pitsaan, parasta myydä ikkuna".
  Karoliinasta kuoriutui tuitui-yksilö :3 ja Taneli ah mikä nimi! Pakko vielä sanoa että rakastan tota sun kirjotustyyliä: sopivasti huumoria, pieniä juonenkäänteitä ja tosiaan sitä perus simsseilyä :D
  Ihana eka osa, jään innolla odottelemaan jatkoa (: Cboxiin pistinkin jo linkkipyynnön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista c: Haha, semmosta se vaan on simssissä, oon siitä ihan iloinen ettei simeillä mee yhtä kauan lasten hankkimisessa ja naimisiinmenossa kun ihmisillä, vois olla aika turhauttavaa :'D
   Karoliina tosiaan on aika ihana, en malta oottaa, että kasvaa tuosta vähän c:
   Kiva että kirjotustyyli miellyttää! :)
   Jatkoa on jo melkein valmiina c:

   Poista
 2. Olipa räväkkä ja nopeatempoinen osa! Kerttu on todella kaunis, samoin kuin Karoliina :)

  Sait minusta juuri uuden lukijan! Edelliseen legacyysi en ollut törmännyt mutta tätä jään seuraamaan! Mikäli haluat vaihtaa linkkejä ja käydä lukaisemassa (ei niin nopeatempoista :D) tarinaani LC Fernandezia, se löytyy osoitteesta http://olipakerransim.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia, Kerttu ja Karoliinakin kiittävät c:

   Uu, mukaisaa! :D Käyn vilkaisemassa tarinaasi heti kun tästä kerkiän c:

   Poista
 3. Harmi että Ruusiloille kävin niin kuin kävi, mutta mukavaa että aloitit uuden lc:n. Lisäilen Tulivirrat linkkilistoilleni, tekisitkö minulle samoin? :P Hauska alku, nopeaa toimintaa monin puolin :D Eihän se tietenkään mitään haittaa. Jatkoa jään odottelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, linkittelen toki ^^
   Haha, nopea toiminta on parasta :D Jatkoa tulee luultavasti jo tänään :)

   Poista
 4. Uih, kiva aloitus! Aika nopeasti Armas lämpesi Kertulle, mutta pieni nopeatemposuus ei haittaa! Ja niin, linkkailin sinut, olisi kiva jos linkkailisit minutkin :) Jään odottelemaan jatkoa, olisi myös kiva jos ilmoittaisit tulevista osista sivuilleni! ^^ - FlameGirl (FlameGirlin Simsmaailma)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, linkkailen kohtapuoliin :) Voin toki ilmoitella!

   Poista
 5. Ihanan energinen ja toiminnantäytteinen alku! :) Kerttu on ihanan näköinen ja lapsista tuli tosi kauniita (: todella söpöjä! Jään odottamaan jatkoa

  PS. voisitko linkittää uuden LC:ni http://www.lcandersson.blogspot.fi/
  Saa tietty käydä lukemassakin :)!

  VastaaPoista
 6. Huh, sain viimein aikaiseksi tulla lukaisemaan tämän, anteeksi että kesti! Mutta kiva aloitus, ja ajatus Kertun ja Armaksen kännihäistä hymyilyttää :D Ah, Armas, tulee mieleen oma Ari-mussukkani, sama townie ♥ Karoliina on söpö tyttönen, ja varmasti Tanelista kasvaa suloinen poika (:
  Linkitin nämäkin nyt Pohjisten blogiin, haluatko linkittää heidät tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D Armas on kyllä ehdottomasti townieiden parhaimmistoa, ei ole edes valmiskasvo :3
   Linkitän tottakai :)

   Poista