torstai 25. syyskuuta 2014

Osa 6A. Hääkellot soivat

Heippatirallaa!
Viime osasta on taas kulunut aikaa, pääosin siksi, että kovalevyni päätti ottaa loparit ja luonnollisesti jouduin asentamaan koko Simsin uudestaan. Tällä kertaa sentään oli onni matkassa, sillä olin muistanut ottaa Tuulivirroista varmuuskopiot juuri ennen kovalevyn rikkoutumista, joten legacyperhe on tallessa Petraa lukuunottamatta, sillä ilmeisesti olin ottanut kopiot juuri ennen Petran syntymää. Mutta ei anneta sen haitata, sentään tällä kertaa oli onni onnettomuudessa!

Nyt pääsettekin siis pitkästä aikaa uutta osaa lukemaan, anti mennä vaan --->

__________________________________________________________

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina1.png

Asiat Tuulivirroilla olivat muuttuneet paljon Petran syntymän jälkeen.
Melkeinpä heti Petran synnyttyä Karoliina ja Ahti olivat päättäneet, ettei heidän suhteensa enää toiminut. Niimpä Ahti oli pakannut tavaransa ja muuttanut Veronalaan vieden Petran mukanaan, Ronja sen sijaan jäi Karoliinalle.
Petra oli muutaman kerran käynyt vielä muuton jälkeen vierailemassa Tuulivirtojen luona, mutta koska Veronala oli melkeinpä toisella puolella Simcityä, olivat yhteydet tyttöön pian jääneet.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina2.png


Kun Armaskin nukkui pian Kertun jälkeen pois, päätti Karoliina muuttaa lapsineen Leutolaakson Siniperän rannalle. Mims-kissan kaveriksi otettiin myös samanrotuinen Miinu-kissa.
Siellä lapset kasvoivat ja lopulta he lähtivät myöskin yliopistoon. Kuitenkin ainoa, joka sai yliopiston suoritettua oli Daniel. Ronja ja Marina jättivät kesken huomattuaan, ettei yliopisto ollut oikein heidän juttunsa.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina3.png

Nykyään tytöt asuivatkin äitinsä luona, vaikka molemmat olivatkin hyvin eri tilanteissa.
Ronja oli heti yliopiston jälkeen saanut äitinsä avulla töitä ravintola-alalta pikaruokalan kassana.
Hän oli myös tavannut Leevin, nykyisen kihlattunsa kun tämä oli eräänä kännisenä lauantai-iltana tullut hampurilaiselle pikaruokalaan, jossa Ronja työskenteli.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina4.png

Parin kuukauden seurustelun jälkeen Ronja sai tietää odottavansa vauvaa. Niimpä Ronja ja Leevi päättivät kihlautua ja odottaa vauvan syntymään asti naimisiinmenoa. Pitkän odotuksen jälkeen syntyikin suloinen poikavauva, Jami. Naimisiinmeno kuitenkin jäi toistaiseksi, syystä tai toisesta.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina5.png

Marina sen sijaan oli yhä työtön, sillä sopivaa media-alan työtä ei ollut löytynyt toistaiseksi. Miehiäkään ei hänen elämässään toistaiseksi ollut, kuten ei lapsiakaan.
Marina olikin hyvin kateellinen Ronjalle. Häntä suorastaan hävetti, että vaikka hän oli vanhempi kuin Ronja, silti hän oli se joka jummasi elämässään paikallaan.
Siitä huolimatta Karoliina oli kuitenkin jo epäsuorasti luvannut Marinalle perijänpaikan siitä huolimatta, että kaikki olivat kuvitelleet sen menevän yliopistosta parhain mahdollisin arvosanoin valmistuneelle Danielille.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina6.png

Karoliina sen sijaan porskutti eteenpäin samalla mallilla kuin ennenkin. Romantiikkatavoitettaan hän ei jaksanut enää ylläpitää iän myötä, mutta muuten hän oli oikein virkeä seniori.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina7.png

Mitä Karoliina ja Ronja eivät tienneet oli se, että Leevi ei ollut niin uskollinen Ronjalle, kuin antoi olettaa. Joka ilta muiden mentyä nukkumaan Leevi tapasi salaa rannassa Marinan. Ja tätä oli todella tapahtunut jo monta kuukautta.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina8.png

"Rakastan sua, en sun siskoa", Leevi aina vannoi, mutta rakkaudentunnustukset menivät kuin kuuroille korville. Ei Marinaa oikeasti Leevi kiinnostanut, kai hän vain halusi pilata Ronjan täydellisen paratiisin. Marina ei kuitenkaan halunnut Ronjan saavan tietää hänen ja Leevin salasuhteesta, hän halusi vain saada sen päivittäisen ilon, että pystyi myhäilemään tyytyväisenä Ronjan julistaessa rakkauttaan maailman uskollisinta ja ihaninta Leeviään kohtaan ja suunnitellessa heidän kahden satuhäitään.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina9.png

"... Ja siis tiiättekö kun kaikissa hääblogeissa tällä hetkellä kuumin juttu on karkkibuffet, joten mä ajattelin sellaista pöytää mikä olisi täynnä erilaisia karkkeja ja siinä keskellä olisi suklaaputous, jossa niitä vois dipata", Ronja taas aamulla selitti ihan innoissaan. Hääpäivää ei oltu vielä edes päätetty, mutta Ronjalla oli jo valmiina kokonainen vihkollinen hääideoita.
"Mitä mieltä sä oot äiti?", Ronja kysäisi, kun Marinaa ei tuntunut hänen jorinansa kiinnostavan.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina10.png

"Kuulostaa hyvältä, kulta", Karoliina totesi tähänkin ideaan kuivasti. Häntäkin alkoi jo vähän kyllästyttää tämä koko häähössötys, vieläpä kun Ronja halusi niin yksityiskohtaiset ja satumaiset häät, ettei Karoliinaa rehellisesti olisi edes yllättänyt, jos tyttö olisi seuraavaksi sanonut haluavansa valkoisen kyyhkysen tuomaan hänelle ja Leeville sormukset.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina11.png

"No mutta kuitenkin, sitten olisi tottakai tarjolla myös sellainen laihisvaihtoehto, vaikka jotain hedelmiä tai jotain", Ronja jatkoi kohta muiden välinpitämättömyydestä huolimatta.
Marinastakin alkoi tuntua siltä, että maan alle vajoaminen olisi mukavampi vaihtoehto, kuin Ronjan hääsuunnitelmien kuunteleminen.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina12.png

Koska kaikki muut perheessä kävivät töissä Marinaa lukuunottamatta, hän yleensä vietti päivänsä opettelemalla maskeeraamista. Hän oli perinyt äidiltään intonsa kosmetologiaa kohtaan, mutta ei hän silti siitä itselleen työtä halunnut.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina13.png

Hän meinasikin saada sydänkohtauksen, kun huomasi jonkun seisovan takanaan.
"Herranjumala Leevi, älä säikäyttele mua noin!", hän huudahti huomattuaan, että kyseessä olikin vain ilmeisesti aikaisin töistä päässyt Leevi.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina14.png

Leevi kaappasi Marinan syleilyynsä ennen kuin Marina ehti asialle mitään tehdä.
"Hei! Ronja tulee kohta töistä, ei me voida tätä nyt tehdä!", Marina vastusteli, mutta Leevi ei päästänyt irti.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina15.png

"Mä oon ajatellut erota siskostasi", Leevi kuiskasi Marinan korvaan. Marina lopetti välittömästi pyristelyn ja jähmettyi paikalleen järkyttyneenä.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina16.png

Kuitenkin Leevi ehti poistua huoneesta ennen kuin Marina ehti sanoa asiaan mitään.
"Ei ei ei, tää ei oo hyvä juttu", Marina ajatteli kauhuissaan istahtaessaan tuolille sulattelemaan tietoa.
Hän ei todellakaan halunnut Leevin jättävän Ronjaa hänen vuokseen. Hän ei halunnut pilata Ronjan avioliittohaaveita, pikku-Jamin perhettä ja suhdettaan siskoonsa.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina17.png

Ei hän kuitenkaan loppupeleissä pystyisi asialle mitään tekemään, jos Leevi oikeasti oli päättänyt jättää Ronjan. Nyt pitäisi vain toivoa, ettei Leevi mainitsisi syytä erolle.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina18.png

Seuraavana aamuna kuitenkin tapahtui jotain odottamatonta.
Ronja oli kutsunut koko perheen koolle keittiöön ja jopa leiponut itse marjapiirakan.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina19.png

"Taasko me joudutaan kuuntelemaan sun häähöpinöitä?", Marina kysyi tuskastuneena. Kello oli vasta yhdeksän ja hän olisi halunnut olla yhä nukkumassa, eihän hänellä töitäkään ollut minne mennä.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina20.png

"Heh heh, tosi hauskaa, Marina. Ei, mulla on jotain muuta ilmoitettavaa", Ronja hymyili säteilevämmin kuin itse aurinko.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina21.png

"Eli, mä kutuin teidät tänään kokoon, koska mulla on teille kaikilla tosi iloisia uutisia", hän aloitti ja oli selvästi niin innostunut, että meinasi ruveta hyppimään tuolillaan.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina22.png

"Mä veikkailin tätä jo vähän aiemminkin, mutta sain eilen lopulta varmistuksen ja halusin tottakai kertoa teille läheisimmille mahdollisimman nopeasti..."

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina23.png

"... Me ootetaan vauvaa."

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina24.png

Huoneeseen laskeutui hetkeksi hiljaisuus, kunnes Karoliina avasi suunsa.
"Onnea! Toivotteko tällä kertaa tyttöä vai poikaa? Milloin on laskettu aika? Oletteko jo miettineet nimeä?"

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina25.png

Ronja vastaili kysymyksiin, mutta kaikki vastaukset menivät Marinalta täysin ohi shokin takia. Hän ja Leevi vain tuijottivat toisiaan järkyttyneenä ja Leevin katseesta huomasi heti, että tämä ei ollut suunniteltu saati sitten toivottu raskaus.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina26.png

Marina havahtui todellisuuteen kuultuaan Ronjan sanovan kohtalokkaan lauseen.
"Häät on kahden kuukauden päästä."

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina27.png

Loppupäivän Marina jumitti huoneessaan. Alhaalta kuului iloista puheensorinaa pitkin päivää ja äänistä päätellen Leevikin oli toipunut shokista ja oli keskustelussa täysillä mukana.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina28.png

Marina ei tiennyt, mitä hänen olisi pitänyt asiasta ajatella. Leevi oli jättämässä Ronjan, vaikka tämä odotti heidän toista lastaan ja oli valinnut jo hääpäivänkin. Ja kaiken kukkuraksi syy tulevaan mahdolliseen eroon oli vieläpä itse Marina.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina29.png

Ei hän tällaista halunnut tapahtuvan. Tämä tuhoaisi kaiken.

============================================

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina30.png

"Siis mä en voi uskoa, että häät on jo ylihuomenna", Ronja kauhisteli sovittaessaan hääpukuaan varmaan kymmenettä kertaa sinä päivänä.
"Kauheen paljon on vielä tekemättä! Onneksi itse vihkiminen on tosi yksinkertainen, mutta ne juhlat stressaa mua ihan hirveesti!"

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina31.png

Marina tyytyi vain äännähtelemään myöntyvästi ja katselemaan ikkunasta merelle. Häitä oli tosiaan jouduttu siirtämään aikaisemmaksi Ronjan alati kasvavan raskausmahan takia. Nytkin oli ollut hankalaa löytää Ronjalle sopivaa häämekkoa, sillä jo nyt Ronjan mahakumpu alkoi erottua melko selvästi. Ronjan onneksi häämekkoliikkeen myyjä oli suositellut Ronjalle korsettia, joka sai mahakummun melkeinpä katoamaan näkyvistä, Ronja kun ei halunnut astella avioon näyttäen omien sanojensa mukaan "ryhävalaalta".

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina32.png

Tulevat häät eivät kuitenkaan olleet vaikuttaneet Marinan ja Leevin yöllisiin tapaamisiin mitenkään. Marina oli saanut suostuteltua Leevin menemään Ronjan kanssa naimisiin heidän suhteestaan huolimatta, vaikka sitten ihan vaan lapsien hyvän tähden.
Hän suunnitteli jättävänsä Leevin heti häiden jälkeen.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina33.png
"No, näytänkö mä hyvältä?", Ronjan kysymys keskeytti Marinan pähkäilyn.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina34.png

"Joo, tosi."
Eikä Marina edes valehdellut. Hän oli aina ollut kateellinen Ronjalle tämän ulkonäöstä. Ronjalla oli ehkä kaunein hymy jonka Marina oli koskaan nähnyt ja punaiset hiukset vain korostivat sitä entisestään. Häitä varten Ronja oli myös ruskettunut huomattavasti, mikä sai hänet säteilemään entistäkin kirkkaammin.
"Leevi varmaan pyörtyy kun näkee sut hääpäivänä."

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina35.png

Yöllä Marina tapasi taas Leevin rannalla, kuten aina.
"En mä oikeasti haluaisi Ronjan kanssa naimisiin, vaan sun", Leevi huokaisi masentuneena. Marina kuitenkin vain pudisti päätään.
"Ronja tulee olemaan paras vaimo koko maailmassa. Älä nyt tyri tätä."

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina36.png

"Niin kai sitten."

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina37.png

Marina ja Leevi eivät edes huomanneet, että vaikka talossa kaikki valot olivat kiinni, oli yläkerrassa vielä yksi ihminen hereillä.
Ronja oli vähän aavistellutkin tätä, mutta ei ollut halunnut uskoa vaistojaan. Niimpä hän olikin lykännyt kaikki epäilynsä sivuun ja keskittynyt täysillä Leeviin. Ilmeisesti ei olisi kannattanut.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina38.png

Ja lopulta se odotettu päivä sitten koitti eräänä aurinkoisena syyspäivänä.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina39.png

Häihin oli kutsuttu oikeastaan vain perheenjäseniä ja Ronjan yliopistoaikaisia kavereita. Myös Daniel tyttöystävineen saapui paikalle, toisin kuin Ahti ja Petra, jotka vain lähettivät onnittelunsa.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina40.png

Pappia tilaisuuteen ei oltu hankittu, Ronja ja Leevi olivat päättäneet hoitaa kaiken ihan itse.
Kuitenkin jo yleisöönkin asti huomasi sen, ettei Leevi ollut ihan täysillä jutussa mukana. Häneltä meni jatkuvasti ohi mitä Ronja sanoi ja hän joutuikin monta kertaa pyytämään Ronjaa toistamaan sanomansa.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina41.png

Vasta viimeisessä vihkimisen kohdassa Leevi mokasi aivan totaalisesti.
"Joten... Tahdotko?", Ronja kysyi, mutta Leevi ei tuntunut reagoivan mitenkään.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina42.png

Ronja vilkaisia yleisöä nolostuneena ja katsoi Leeviä selvästi peitellen raivoaan siitä, että Leevi pilasi hänen satuhäidensä tärkeimmän kohdan. Leevi sen sijaan oli keskittynyt tuijottamaan Marinaa, joka yritti vaan pitää naaman peruslukemilla, ettei paljastaisi ihmisille liikaa. Hän rukoili, ettei Leevi pilaisi nyt koko juttua.
"Leevi Hermanni Romppanen, tahdotko?", hän toisti nyt vähän kovempaan ääneen ja Leevi hätkähti hereille ajatuksistaan.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina43.png

"Ai häh? Ai tahdonko", hän kysyi hämmentyneenä ja Ronja nyökkäsi.
"Juuri niin. Tahdotko ottaa minut, Ronja Alisa Tuulivirran, vaimoksesi ja rakastaa minua niin myötä, kuin vastoinkäymisissä?", morsian toisti yrittäen yhä teeskennellä iloista ärsytyksestä huolimatta.

http://i1165.photobucket.com/albums/q593/Lexxiphotos/marina44.png

Leevi vilkaisi Marinaa ja sitten taas tulevaa vaimoaan.
"Joo. Ei kun siis... Tai siis... En tiedä."

____________________________________________________________________

Noniin, siinäpä sitä osaa vihdoin.
B-osaa alan väkertämään tähän varmaan jo ensi viikon aikana.
Kommenttia saa heittää! :)

7 kommenttia:

 1. Ohoh, millainen kolmiodraama Ronjan, Leevin ja Marinan välillä onkaan! Kostoksi suunniteltu syrjähyppyily muuttuikin aikamoiseksi sopaksi. Voi ei, meinaako Leevi nyt karata alttarilta? O: toisaalta se voisi olla Ronjan kannalta parasta, koska kyllä se ansaitsee jonkun, joka rakastaa vain ja ainoastaan sitä eikä ketään muuta.

  Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tapahtuukaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, aika sopan ovat kyllä keittäneet :D Leevin kohtalo nähtäneen sitten B-osassa ;)
   Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 2. Oi, olipa kiva kun Tuulivirrat vielä jatkuvat! :) Hienoa ettei koneen temppuilu aiheuttanut perheen katoamista kokonaan. Marina on upea sim! ♥ Mistäs neitokaisen hiukset on ladattu?

  Wou, millaista draamaa! Mihinköhän ratkaisuun Leevi nyt päätyy..? Toivottavasti Marinan ja Ronjan välit eivät mene poikki, vaikka aavistankin sisarusriidan olevan tuloillaan.. Odottelen innolla jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, mukavaa olla takaisin :3 Ihan hyvä olla nykyään vähän tarkempi noista varmuuskopioista, kone kun tykkää tehdä temppujaan varsin usein >.<
   Marina on kyllä tosi nätti :3 Hiukset löytyvät täältä:
   http://serabiet.tumblr.com/tagged/ts2+download/page/2

   Haha, ensi osakin on draamaa täynnä, yritän saada sen ulos mahdollisimman pian tottakai :D

   Poista
 3. Mukavaa että pystyit selättämään tekniset ongelmat ja jatkamaan tarinaa :)

  Marina on aivan uskomattoman kaunis minunkin mielestäni! :3 Melko julmaa käytöstä kyllä Ronjaa kohtaan jatkaa tämän miehen kanssa vehtailua vaikka sisko on raskaana ja menossa naimisiinkin... Ja Leevi on kyllä typerä, jos jättää Ronjan alttarille. Luulis miehen jo tajunneen ettei Marinaa kiinnosta mikään perheen perustaminen hänen kanssaan! Olisi kyllä ihan oikein ettei kumpikaan siskoksista huolisi tätä...

  Odottelen jatkoa innolla :)

  VastaaPoista
 4. Heips, uusi lukija ilmoittautuu! Aika vauhdilla tämä LC onkin edennyt, kun osia on vasta kuusi ja sukupolvet vaihtuvat melkein joka toisessa osassa. .-D Nyt tämä uusin osa poikkesikin edeltäjistään aika paljon, kun olit kehitellyt kunnolla juonta mukaan, mikä on tietenkin hyvä juttu! Marina-Leevi-Ronja -kuvion etenemistä oli mielenkiintoista seurata. Hiukan jäi mietityttämään mitä Ronja loppujen lopuksi ajatteli nähtyään Marinan ja Leevin rannalla. Ainakaan hän ei perunut häitä. Kulissin ylläpito ei ollutkaan Leeville helppoa enää vihkikaaren alla, ja tunnelma kylmeni viimeisen kuvan kohdalla muutenkin kuin yllättäen alkaneen lumisateen takia. Suurella mielenkiinnolla odottelen jatkoa! Kävisikö linkitys, linkittelen sinut nyt heti. .-)

  VastaaPoista
 5. Apua! Olipas aikamoinen osa.. :D Naiset on kieroja, tosin en olis uskonu Leevistä ja Marinasta tuollaista. Ihan innoissani odotan lisää Tuulivirtoja, tahtoo nähdä mitä tapahtuu kun Ronja on raskaana ja joutuvat elämään kulissisuhteessa.

  Onneksi kuitenkin Ronja sai tietää asiasta. Itse olisin varmaan puukon tai rynnäkkökiväärin kanssa menny huutaen paikalle jos oman mieheni löytäisin toisen naisen syleilystä :'D

  Ei siinä, jatkoa vaan :)

  VastaaPoista