sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Osa 2. Kasvua ja kehitystä

 photo karo1.png

Aloittakaamme osa sillä, että Armas sai vihdoin toteutettua elämäntavoitteensa ylenemällä hulluksi tiedemieheksi. Loistavaa, Armas!

 photo karo2.png

Karoliinalle opetettiin pikavauhtia uusia taitoja, sillä pian tyttö kasvaisi jo koulu-ikään. Armas sai vastuun kävelyopetuksesta, mikä tuntui aluksi mahdottomalta tehtävältä Karoliinan kiukuttelun takia. Tyttö kun ei ollut mikään kovin motivoitunut oppimaan uutta.

 photo karo3.png

Eipä mennyt taas kun päivä, kun Kerttu huomasi odottavansa taas uutta sinappikonetta. Nämähän ovat ilmeisesti päättäneet perustaa kerralla oikean suurperheen!
Kerttukin sai muuten ylennyksen ja on nyt asianajotoimiston kirjanpitäjä.

 photo karo4.png

Ylennyksistä kertyi niin paljon rahaa, että taloa oli vihdoin varaa laajentaa. Melkein jokaista huonetta isonnettiin hieman ja taloon myös lisättiin kaksi lasten makuuhuonetta. Rahat eivät riittäneet ihan loppuun asti, joten remontti on toistaiseksi vielä hieman kesken, mutta kyllä se siitä ajan kanssa.

 photo karo5.png

Illalla Tanelinkin tuli aika astua taapertajien ihanaan maailmaan. Uhmaikä, täältä tullaan!

 photo karo6.png

Ja tällainen poitsu sieltä sitten kuoriutui. Siinä missä Karoliina muistuttaa vahvasti Kerttua, Taneli on selvä isänsä poika.

 photo karo7.png

Karoliinakin ehti pyrähtää kouluikään ilman erityisempiä synttäreitä. Oikein nätti tapaushan tuo tyttö on, sitä tuskin voi kukaan kieltää.

 photo karo8.png

Karoliina sai myös vihdoin oman huoneen toisesta vastarakennetusta huoneesta. Nyt hän saisi leikkiä aina kun tahtoi ilman pelkoa siitä, että herättäisi nukkuvan Tanelin.

 photo karo9.png

Seuraavana aamuna olikin jo Karoliinan ensimmäinen koulupäivä. Niin ne lapset kasvaa.

 photo karo10.png

Tämähän on tapahtumarikaspäivä! Kerttu sai ylennyksen apulaislakimieheksi ja heti kun hän pääsi ulos kimppakyydistä, alkoi synnytys.

 photo karo11.png

Poikia pukkaa. Tällä kertaa syntyi ihonväriä lukuunottamatta isänsä näköinen poikavauva, joka nimettiin Eemeliksi.

 photo karo12.png

Eemeli asuisi nyt toistaiseksi Tanelin kanssa, kunnes Taneli kasvaisi koulu-ikään ja saisi oman huoneen.

 photo karo13.png

Myös Tanelin kävelyopetus kuului Armaan hommiin. Sentään Taneli oli huomattavasti suostuvaisempi oppimaan uutta, kuin siskonsa aikoinaan. Taneli opettaminen kävi kuin leikiten.

 photo karo14.png

Karoliina osoittautui fiksuksi tytöksi. Eräänä päivänä hän toi koulusta mukanaan kympin todistuksen. Karoliinasta tulee vielä jonain päivänä samanlainen uraohjus, kuin vanhemmistaan.

 photo karo15.png

Kerttu sai ylennyksen korvausvaateiden asianajajaksi ja vessanpöntön kunnosta päätellen perheeseen on pian tulossa neljäskin pikkuriiviö.

 photo karo16.png

Eemeli-raukka sai perheen sen hetkisenä kuopuksena kokea Armaan ylipursuavan hoitoinnostuksen. Eemeliä raahattiin varmaan puolentunnin välein jääkaapin ja kehdon välillä.

 photo karo17.png

Seuraavana päivänä juhlittiin pieniä kaksois-synttäreitä. Tässä Taneli lapsena...

 photo karo18.png

... Ja tässä Eemeli taaperona. Oikein söpöjä poikia kasvoi molemmista.

 photo karo19.png

Karoliina ja Taneli ovat onneksi loistavissa väleissä. Eipähän tule hirveitä sisarusriitoja. Ja ovathan nuo kaksi aika söpöjä kaveruksiakin, eikös vain?

 photo karo20.png

Myös Eemelin kanssa Karoliina tuli hyvin toimeen ja opettikin pikkuveljelleen usein uusia kivoja juttuja, kuten lastenloruja.

 photo karo21.png

Ja taas sitä mennään!

 photo karo22.png

Tämä näillä näkymin perheen kuopukseksi jäävä tyttövauva sai nimekseen Iines ja muutti samaan huoneeseen isoveljensä Eemelin kanssa.

 photo karo23.png

Tanelikin osoittautui oikeaksi älypääksi ja alkoi siskonsa tavoin kantaa kymppejä mukanaan koulusta.

 photo karo24.png

Taas ylennystä Kertulle, tällä kertaa perheasioiden asianajajaksi. Kohta ollaan jo huipulla!

 photo karo25.png

Kaksoissynttäreitä pitkästä aikaa, tällä kertaa vuorossa Iineksen ja Eemelin synttärit.

 photo karo26.png

Tässä Iines taaperona. Iines on perheen ainoa muksu, joka ei ainakaan toistaiseksi muistuta niin selvästi enemmän isäänsä tai äitiänsä, vaan vaikuttaisi sekoitukselta molemmista.

 photo karo27.png

... Ja tässä Eemeli lapsena. Eemeli on aikalailla saman näköinen kuin veljensä.

 photo karo28.png

Nyt kun lapsikatras alkoi olla jo täynnä, Kerttu päätti uudistaa hieman tyyliään. Olihan hän näyttänyt samalta jo Leutolaaksoon muutosta asti. Pysyi Kerttu yhä melko nuorekkaana noin neljän lapsen äidiksi, mutta kyllä tyyli oli hieman aikuismaisempi kuin ennen.

 photo karo29.png

Ei se jumppaaminen ole vain naisten juttu! Koska Armaan kunto oli päässyt vähän huonoon jamaan liiallisen herkuttelun myötä, otti hän projektikseen hyvään kuntoon pääsemisen. Ei se kuntoilu tainnutkaan sitten ilmeestä päätellen olla niin mukavaa, kuin Armas oli luullut.

 photo karo30.png

Karoliinan synttäritkin tulivat vähän puun takaa, sillä kumpikaan vanhemmistakaan ei jaksanut uskoa, että heidän esikoisensa olisi kohta jo sen ikäinen, että pääsisi halutessaan yliopistoonkin.

 photo karo31.png

Karoliinasta kasvoi oikea kaunotar! On kyllä todellakin perinyt kaikki äitinsä parhaat puolet.
Tavoitteeksi Karoliinalle arpoutui mammona ja mieltymyksiksi löyhkä ja urheilullisuus, kun taas inhokkina on työttömyys. Elämäntoiveena Karoliinalla on päästä laki-uran huipulle lain ruumiillistumaksi. Eli kauneuden lisäksi tästä tyttösestä löytyy myös älyä!

 photo karo32.png

Lain lisäksi Karoliinaa kiinnosti kovasti myös kosmetologia. Hänelle ostettiinkin syntymäpäivälahjaksi oma meikkipiste ja Armas-raukka pääsi Karoliinan ensimmäiseksi uhriksi.

 photo karo33.png

Lopputulos oli jopa todella hyvät vastoin Armaan odotuksia. Myös Armas oli kaivannut hieman aikuisempaa lookkia ja nyt hän sellaisen sai.

 photo karo34.png

Myös kyläilemässä ollut Kristo Ray pyysi päästä Karoliinan käsittelyyn nähtyään Armaan make-overin.

 photo karo35.png

Seuraavana päivänä Kerttu ja Armas päättivät kutsua yksityiskoulun rehtorin illalliselle, sillä he olivat sitä mieltä, että Karoliina, Taneli ja Eemeli menestyisivät paremmin elämässä, jos pääsisivät laadukkaampaan oppilaitokseen.

 photo karo37.png

Koska Armas oli talon ylivoimasesti paras kokki, hän pääsi laittamaan taitonsa koetukselle keittiön puolella.
Kerttu sen sijaan pääsi esittelemään rehtorille taloa. Olohuoneeseen, Karoliinan huoneeseen ja vessaan mies oli kovin tyytyväinen, mutta lastenhuoneet eivät herraa miellyttäneet.

 photo karo38.png

Kohta ruoka olikin jo valmista ja oli aika kutsua rehtori pöytään. Jostain syystä herra oli niin jääräpää, ettei valmiiksi katettu ateria kelvannut vaan piti hakea uusi. Pyh.

 photo karo39.png

Saivat Tuulivirrat ilmeisesti kuitenkin rehtorin vakuutettua, sillä pistemääräksi tuli 98/90 ja lapset pääsivät kuin pääsivätkin yksityiskouluun.
"Onneksi olkoon, lapset voivat aloittaa koulussamme heti huomenna", rehtori vielä onnitteli lähtiessään.

 photo karo40.png

Kerttu sai pitkästä aikaa ylennyksen. Tällä kertaa hän yleni kansainvälisten yksityisasiain asianajajaksi.

 photo karo41.png

Iineskin kasvoi vihdoin kouluikään. Karoliina sai kunnian muuttaa siskonsa ulkonäköä, mutta tällä kertaa homma ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan...

 photo karo42.png

Karoliina kuitenkin tarjoutui korvaamaan tekemänsä vahingon ja tässä olisikin siis lapsi-Iines. Melko paljon samaa näköä Karoliinan kanssa, vaikka eivät tytöt todellakaan mitään identtisiä ole.

 photo karo43.png

Taneli ja Eemeli eivät tuntuneet oikein ymmärtävän missä heidän huoneensa on. Niimpä pojat nukkuivat joka yö Kertun ja Armaan sängyssä ja Kerttu ja Armas joutuivat luonnollisesti nukkumaan poikien huoneessa. Pentele teidän kanssa, muksut.

 photo karo44.png

Eipä siinä, välillä tuntuu, että Armas on porukan ainoa lapsi. Mies ilmeisesti oli ottanut tavoitteekseen rakentaa oikean lumiukkoarmeijan taloa suojelemaan.

 photo karo45.png

Välillä olisi kuitenkin kannattanut käydä sisällä juomassa jotain lämmintä, Armas-kulta...

 photo karo46.png

Ai että, perheen ensimmäisen pojankin on tullut aika siirtyä teini-ikään!

 photo karo47.png

Ja näin suloinen teinipoika Tanelista kasvoi.
Tanelin tavoitteeksi arpoutui suosio ja pojan suurin unelma on päästä musiikki-uran huipulle rock-legendaksi. Mieltymyksiin kuuluvat työttömyys ja harmaat hiukset kun taas vaaleat hiukset eivät pojan silmää miellytä.
Tulee varmasti olemaan hankalaa valita perijä, kun kaikki muksut ovat omalla tavallaan niin ihania.

 photo karo48.png

Karoliinan kosmetologia-innostukselle ei näkynyt loppua. Jokainen perheenjäsen joutui vähintään jossain vaiheessa Karoliinan uhriksi ja lopulta Karoliina ansaitsi jopa kosmetologian pronssisen ansiomerkin.

 photo karo49.png

Iines sai uuden kaverin pihalle eksyneestä pingviinistä. Raukka yritti jutella Armaan lumiukoille, mutta keskustelu oli varsin yksinpuoleista.

 photo karo50.png

Taneli arveli, että olisi fiksua hakea stipendejä yliopistoa varten jo näin ajoissa. Niimpä hän soittikin yliopistolle ja yliopisto myönsi hänelle jopa kaksi apurahaa, toisen hyvistä arvosanoista ja toisen täysistä logiikkapisteistä.

 photo karo51.png

Myös Karoliina päätti koittaa onneaan ja hänelle myönnettiin sama hyvien arvosanojen stipendi kuin Tanelille, sekä Kulinaristi-palkinto hyvästä ruoanlaittotaidosta.

 photo karo52.png

Tässä muuten näette yhden Tulivirtojen älynväläyksistä. Koska mikäpä olisi parempi paikka lukemiseen, kuin lumihanki?

 photo karo53.png

Karoliina sai muuten töitä haluamaltaan laki-uralta. Tällä hetkellä hän työskentelee asianajotoimiston vastaanottovirkailijana.

 photo karo54.png

Kerttu sai urapalkintona puhujanpöntön, joka oli varsinkin Eemelin kovassa käytössä. Ei nyt kuitenkaan lähdetä spekuloimaan sitä, käyttikö poika sitä ihan oikein...

 photo karo55.png

Illalla Eemelin tulikin jo aika kasvaa teiniksi. Hui kamala, enää Iines niin kaikki lapset ovat teinejä. Mihin aika oikein menee?

 photo karo56.png

No ei Eemeli ainakaan kakkoseksi sisaruksilleen jää!
Tämän komean pojan tavoitteeksi tuli nautinto ja mieltymyksiin kuuluvat kilot ja logiikka, kun taas inhokkina on kunto. Eemeli ilmeisesti tykkää hieman muhkeammista naisista.

 photo karo57.png

Taneli tunsi ilmeisesti olonsa hieman uhatuksi.
"Mutta kun minun piti olla se Tuulivirtojen unelmapoika!"

 photo karo58.png

Perheen lastenhoitajalla on selvästi jokin asennevamma kaikkia kohtaan. Aina kun silmä välttää, eukko käy haastamassa riitaa Kertun, Armaan tai teinien kanssa.

 photo karo59.png

Taneli oppi, miksei tietokoneen korjailu ilman mekaniikkapisteitä ole hyvä idea.

 photo karo60.png

Taneli sai aikamoisen sähköiskun ja kärtsähti melko mustaksi ja koko pöytähän siinä sitten syttyi tuleen, kiitos Tanelin kärsimättömyyden. Jospa ensi kerralla soitettaisiin korjaaja?

 photo karo61.png

Onneksi palomies ennätti paikalle hyvissä ajoin ennen palon leviämistä.

 photo karo62.png

Todettuaan, ettei Kerttu ollut hänen mieleensä, palomies sitten poistui paikalta vähin äänin. Ei onneksi palomieskään niin hemaiseva ollut, että perheen pitäisi ruveta enemmänkin tulipaloja sytyttelemään.

 photo karo63.png

Loppuun vielä tämä hyvin häiritsevä yhteiskuva Eemelistä ja Kertusta. Hrr.

__________________________________________________________

Jätetäänpä tämä vaan tähän.
Mitä mieltä olitte osasta? Kommenttia saa heittää! :)

10 kommenttia:

 1. Hahaa, paljon kasvamisia! Kaikista muksuista kasvoi oikein söpöjä :) Varmasti tulee vaikea perijä päätös. Mulla on ollu joskus samanlaine lastenhoitaja. Haasto koko ajan riitaa, ja sit se teki ruokaa ja sytytti tulipalon.. :D
  Mulla ei tosin kertaakaan oo tietokone syttyny palamaan. Ihan hyvä vaan x)

  Kerttu ja Armas on niin sulonen pari, tuitui. Ja varsinki uuden make-overin jälkeen toosi upean näkösiä! Aws aws.

  Jatkoa odotellen, FlameGirl c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, en tiiä pitäisikö itkeä vai nauraa kun ensimmäistä kertaa on sellainen tilanne, että haluan tasapuolisesti KAIKISTA perijän :'D
   Joo osa noista lastenhoitajista on ihan totaalisia skitsoja, onneksi ne ei sentään niiden lapsien kanssa haastamaan riitaa :D
   Mullakin tuo oli eka kerta, kun jotain syttyi tuleen sähköiskun takia. Onneksi oli palohälytin samassa tilassa :)

   Hehe, tyksin kyllä noista kahdesta, vallan mainio legacyn aloittajapari :3

   Jatkoa tulee varmaan viikon sisällä c:

   Poista
 2. Iihhana ja tapahtumatäyteinen osa :D Lapsosista kasvaa söpöisiä, ihastuin etenkin Taneliin ja Eemeliin - iihhania hurmureita :3
  Muistaisitko mistä on Iineksen taaperohiukset http://i882.photobucket.com/albums/ac30/sablelovesdom/karo26.png ja Karoliinan lapsihiukset http://i882.photobucket.com/albums/ac30/sablelovesdom/karo8.png? Tahtoisin peliin ;D
  Mutta niin, ihania simejä sulla tuitui :> Tykkään ihan kamalasti tuosta Kertun naamasta, voi että! Saapi lapsistaankin yhtä kauniita :D Eemeli ja Taneli tosiaan voisivat jossakin tarinassa olla oikein kunnon naistenmiehiä :D Ja taas alkaa tarinankirjoittajan unelmoinnit ja kuvitelmat...
  Anyway, tykkään tosi paljon tästä tarinasta! Pistähän jatkoa, kun ehdit (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?topic=17092.0

   Nuo Iineksen hiukset löytyy ainakin tuolta. Karoliinan hiukset ovat joku recolour alunperin Peggyn tekemistä hiuksista ja alkuperäiset täältä maksuttomina:

   http://svt.paysites.mustbedestroyed.org:8080/booty/ts2/peggy/femalehair/hairmesh04748/

   Juuri tuo kyseinen recolour sen sijaan löytyy aika varmasti Garden Of Shadowsia selaamalla :) Mutta eipä noissa näyttäisi olevan sen enempää eroa, kuin tuo rusetti :)

   Haha, harvinaisen paljon ihania lapsia kyllä siunaantunut, yleensä löytyy edes se yksi lapsi joka ei ole ihan niin hyvännäköinen, mutta Tulivirroilla ei :'D
   Kiva että tykkäät! c:

   Poista
 3. Kerttu on niin kaunis, ja lapsista sen näkee! Etenkin Karoliina ja Eemeli, ah nam <3 mistä muuten latailet noita hiuksia noin ylipäänsä? Minuakin kiinnostaisivat nuo Karoliinan lapsihiukset, ja lisäksi miesten hiuksista muun muassa Armaksen hiukset ennen makeoveria. Ja sitten vielä, että mitä defaulteja käytät, ne näyttää niin kivoilta : D

  Perijän valinnasta tulee varmasti haastava tikki. Lapset kasvavat huimaa vauhtia. Jään odottamaan jatkoa innolla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ^^
   Hiuksia latailen yleensä tosiaan tuolta Index Of Bootyn puolelta enimmäkseen NewSealta, Roselta ja Peggyltä :) Sit kans Garden Of Shadows on paljon käytössä, sieltä kaikkia loistavia recoloureita hiuksiin ja välillä harvoin myös kokonaan uusia hiuksia :) Mod The Simsistä lataan harvakseltaan aikalailla vaan Noupin hiuksia.

   Armaan hiukset näyttäisivät olevan täältä, aikalailla sivun alusta löytyy nimellä hair015male:
   http://svt.paysites.mustbedestroyed.org:8080/booty/ts2/newsea/

   Defaulteista ihoja en kuollaksenikaan muista, mutta silmät ovat nämä:
   http://www.modthesims.info/download.php?t=266483

   Joo alan vakavasti harkita perijä-äänestystä, ei lapsistaan voi valita suosikkia :'D

   Poista
 4. Ohhoh, paljon lapsia, ja niin kauniita/komeita! Oma suosikkini on Karoliina :3 Mutta Taneli tulee vahvana kakkosena, ja kaikki ovat kyllä syötävän suloisia!

  Jännityksellä jään odottamaan, kenestä tuleekaan perijä! Onnea vain valintaan, itelleni on jo vaikeaa päättää kahden simin välillä... :D

  Lisäilin muuten Fernandezeille osan 5b! Siitä johtuen tämä hämärääkin hämärämpi kommentointiajankohta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karoliina on munkin suosikki tällä hetkellä, vaikka Tanelikin kasvoi oikeaksi hurmuriksi c: Pitää katsella tulevaisuudessa, kasvaako Iineksestä vielä kauniimpi kuin Karoliinasta :D

   Ai että, pitääpä käydä lukemassa! :D

   Poista
 5. Oi jestas, minäkin liityn hehkuttamaan lasten kauneutta, komeutta tai söpöyttä! :> Karoliina on todella kaunis, taitaa neiti olla suosikkini. Vaikkakin myös molemmat pojat on tosi komeita. Kuka tahansa olisi hyvä vaihtoehto, win-win tilanne :P Ylipäänsä kiva osa, jotenkin rentoa menoa. Kiitos tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onhan ne aika lutusia kaikki c: Itsekin pähkäilen Karoliinan ja Iineksen väliltä, että kumpi on suosikkini :D
   Oleppa hyvä ja kiitoksia kehuista c:

   Poista